Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Şampiyonasında Büyük Başarı

Halk Eğitimi Merkezi ve Mühendis Serhan Selçuk Nariçi Ortaokulu ile beraber çalışmalarını yürüttüğümüz Türkiye Halk Oyunları Federasyonu il şampiyonası yarışmasında sevgili öğrencilerimiz Gölbaşı gençlik spor kulübü adına yıldızlar kategorisindeki yarışmada il 1.si olmuştur .Öğrencilerimiz için Halk Oyunları kostüm kıyafetlerini alarak bizlere herzaman  desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Tarık Buğra SEYHAN Beyefendiye şahsım ve kurumum adına teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımı arz ederim.Emeği geçen antrenörümüzü, müzisyen usta öğreticilerimizi, sevgili öğrencilerimizi ve okul idaresini yürekten kutlar, tebrik ederim.Bölge yarışmalarında ilimizi temsil eden takımımıza başarılar dilerim.

06.04.2024 48

06-04-202406-04-2024