Muay Thai Büyük Başarı

16 -21 Nisan 2024 tarihinde Göynük -Kemer-Antalya' da yapılan ve 1300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Gölbaşı Halk Merkezi Kurs öğrecilerimiz ve okul öğrenci sporcularımız  dört adet Türkiye 3.lüğü alarak Şampiyonayı tamamlamışlardır. EMF Avrupa Kupa Şampiyonasında ülkemizi temsil hakkı kazanarak başarı elde etmişlerdir. Sporcularımızı, Antrenörlerimizi ,Okul idarecilerini ve çalışmalarımızda mekanını kullandığımız  Yunus Emre Anadolu Lisesi idarecilerini yürekten kutlar, tebrik eder, Avrupa kupasındaki yarışmalarımızda başarılar dilerim.

Nimet SOLAK  Mezun Sporcu 51 kg  U23 Büyükler Bayanlar Türkiye 3.cüsü

Hilal SUÇAĞI Mezun Sporcu Elit bayanlar 75 Kg Türkiye 3.cüsü

Fatma ÇAKMAK İbni Sına MTAL sporcumuz 69 kg U23 Büyükler Bayanlar Türkiye 3.cüsü

Ela ERGEN Gölbaşı Anadolu Lisesi sporcumuz üst genç bayanlar 63 kg Türkiye 3.cüsü